Bebek ürünlerinin 100 Yıllık Geçmişine Trump Towers Mall’da Tanık Olun!

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Geçmişten günümüze bebek ürünleri sergisi 23 Ağustos’tan itibaren Trump Towers Mall’da görülebilecek…

Türkiye’nin en büyük anne bebek ürünleri alışveriş platformu olan Ebebek,
Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdiği bir sergiyle; geçmişten günümüze ulaşan asırlık bebek ürünlerini meraklı ziyaretçileri ile buluşturuyor.

23 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında Trump Towers Mall’da gezilebilecek olan “Bebek Ürünleri Sergisi”nde ziyaretçiler, 1900’lü yılların başında kullanılan biberondan 1928 senesine ait eski Türkçe yazılmış ilk bebek sağlık gelişim ve beslenme kitabına, elbiselerden bebek arabalarına, küvetlerden bisküvi saklama kutularına kadar yüze yakın bebek ürününü görebilecekler. Ziyaretçiler ayrıca, 70-80 yıl önce kullanılmış ve birçok bebeğin büyümesine katkısı olmuş eski yıllara ait ürünlerle günümüz bebek ürünleri arasındaki gelişimi de gözlemleyebilecekler.

100 yıllık bebek ürünlerini tanıyalım!

Trump Towers Mall giriş katında ziyaretçilere açılacak olan sergide ayrıca bebeklik dönemlerine ait ürünleri bağışlayan kişilerin eşyalarının üzerinde; isimleri, şu an nerede ne yapıyor olduklarının bilgisinin yer aldığı bilgilendirme kartları da bulunuyor. Siz de bebekliğinize ait ürünleri sergiye bağışlar iseniz, tüm Türkiye yi gezecek olan bu sergiye değer katmış olursunuz.

 

Yorum bırakın